hondennaam kiezen

Hondennaam kiezen voor je nieuwe hond.

Wanneer je een nieuwe hond hebt gevonden die past bij jouw levensstijl dan kun je meteen een hondennaam kiezen of je gaat eerst brainstormen over de juiste hondennaam. Hierbij onze tips die je mogelijk helpen bij het bedenken van de juiste hondennaam.

Hondennaam kiezen; Namen afgeleid van je jeugd

Onze jeugd kan een periode zijn met leuke herinneringen, had je vroeger een beste vriend of vriendin die je niet meer ziet, het kan zo leuk zijn om je nieuwe (viervoetige) beste vriend/ vriendin naar hem/ haar te vernoemen.

Hondennaam kiezen; Namen gebaseerd op zijn looks

Een bruine hond gekocht? Denk aan Bruintje, bruine of koffie. Een hond gekocht met flaporen? Denk aan flappie of flaps. De mogelijkheden zijn eindeloos en als je kinderen hebt kan het een leuke activiteit zijn om zo samen te brainstormen naar een naam die het nieuwste gezinslid gaat krijgen.

Hondennaam kiezen: Namen gebaseerd op je favoriete eten/ drinken

Je kunt werkelijk waar alle kanten uit met je hond zijn naam, zelfs een naam zoals; Baco, pasta, Oreo of wiskey kan een leuke naam zijn.

Je kunt werkelijk alle kanten op met de naam voor jouw nieuwe beste vriend. Je kunt ook kijken naar de namen van honden van BN’ers, je favoriete plaats of de meest gehate politicus, maar het beste klik je op onderstaande tip.

( Tip: Bekijk hier een lijst met hondennamen ).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *